|
 |
 |
|
|
stretnutie
02.10.2009 08:39 - Ria
|
 |
 |
|
dobry den chcela som sa spytat,neplanujete nejake stretnutia psikov? mam 4 mesacne stena,a chcela by som sa stretnut s niektorymi co chovaju vlkodavov v okoli bratislavy...nemavate vikendove stretnutia alebo mesacne kde si davate rady a podobne? dakujem....
|
 |
|
|
|
 |
 |
Re: stretnutie (01.02.2010 08:13 - Anonym_213.151.217.151)
06.02.2010 17:01 - Anonym_213.151.217.145
|
odpovedať |
 |
|
Ahoj Ria, len dnes som sa sem pozrela, takže s výstavou ti už nepomôžem. Do Brna som neplánovala,lebo moja Brixi sa hára. Zavolám, ako ste sa mali :-)
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (18.01.2010 16:09 - Ivana)
01.02.2010 08:13 - Anonym_213.151.217.151
|
odpovedať |
 |
|
ahoj ivana,nebola som tu dlho ,no dakujem za ponuku,ak by si mala niekedy cas sa ozvi.nahodou sa nechystate do brna na vystavu? ja idem 6.2.je to nasa prva vystava,uz teraz mam stresy dufam ze to tam prezijeme:o)ak to budes citat necham tu svoje tel cislo,mozme si dat niekde stretnutie zalezi odkial si aj s hafosmi.... neviem ako dlho sa im venujes ale potrebovala by som poradit,ohladne postoju,trimovania,len nikoho na okoli nepoznam co ma irskeho vlkodavatak je to tazsie :o( ale nie som sama tak to berem z rezervou... zatial pa... 0907708759
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (18.01.2010 19:58 - evab)
27.01.2010 00:17 - Juraj
|
odpovedať |
 |
|
Je tu priestor na tomto fore, tak skuste napisat (teraz nemyslim len evab), co konkretne by ste tu radi mali a hlavne s cim by vedel kto pomoct.
Technologie (server s viac nez dostatocnym diskovym priestorom + DNS, SQL, SMTP, PHP, JSP, ...) su k dispozicii.
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (31.10.2009 00:09 - Juraj)
18.01.2010 19:58 - evab
|
odpovedať |
 |
|
Dobrý večer,čo sa týka stránky- tiež si myslím,že je fajn,že ju máme.To, že niekto sem príde a ofrfľe,no žiaľ,vyhovieť sa nedá každému a verím,že mnohí z frfľošov tu predsalen našli nejakú tu informáciu,ktorá im pomohla,posunula ich dopredu,ale samozrejme sa k tomu nepriznajú.
Myslím,že by stálo za risk,pokúsiť sa znova zabojovať o vylepšenie stránok - pre nás,pre všetkých.Verím,že určite by sa našli ľudia,ktorí by vedeli pomôcť - ak nie s technickými záležitosťami,tak aspoň s článkami, s obsahom,nápadmi,...
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie
18.01.2010 16:09 - Ivana
|
odpovedať |
 |
|
Ja som tiež mladučká chovateľka, situáciu ohľadne klubu, výstav, stretnutí atď. som si predstavovala tiež ináč ako je. Teraz som už vytriezvela. Našťastie sú tu chovatelia, ktorí majú ochotu pomáhať, bez nich by som bola stratená. Spoznala som ich pomaly, postupne, človek sa do toho nedostane rýchlo, ale len ak bude mať záujem, čas, peniaze... Bola som aj na Duchonke a rozhodne musím povedať, že to nebolo iba pre "vyvolených", toto stretnutie neorganizuj klub, ale iba chovatelia a pozvať môžu iba tých, na ktorých majú kontakt. Ak máte záujem, stačí napísať Martine Holbovej, ktorú nájdete v príspevkoch. Ria, (alebo hocikto iný) ja som tiež z okolia Ba, ak budeš chcieť, ozvi sa, môžeme ísť na prechádzku.
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (02.11.2009 12:43 - Anonym_213.160.176.131)
02.11.2009 13:25 - Martina Holbová
|
odpovedať |
 |
|
Ahojte,
všetci zúčastnení tejto debaty majú pravdu. Je to taká téma, ktorá nemá konca...Ľudia sú rôzny a tomu nezabránime. Je to proste ľudský faktor, ktorý vždy zlyhá. Nemali by sme sa ale vzdávať a hádzať flintu do žita. Ja verím, že vždy tu zostane síce pár, ale na druhej strane veľmi silných nadšencov, ktorí budú vždy ochotní niekomu novému pomôcť...Čo sa týka Duchonky, tak tam je kapacita 66 ľudí, myslím si a dúfam, že na budúci rok ju zaplníme aj s novými tvárami. Čo sa týka stránky, tak Vám (Jurajovi a Barbore) ďakujeme, že robíte takú dobrú prácu, ktorú síce malokto vie oceniť, ale robíte ju hlavne preto, lebo Vás to baví a chcete to robiť. Ak by som bola macher na stránky, tak by som to robila s nadšením aj ja, ale macher nie som, tak to radšej nechám na odborníkov. A Vy to robíte super. Som aj za jej obnovu a ak budem mať návrhy, rada sa s Vami o ne podelím...Zatiaľ sa majte krásne a dúfam, že sa čoskoro uvidíme. PA
S pozdravom
Holbová Martina
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (02.11.2009 08:40 - Barbora)
02.11.2009 12:43 - Anonym_213.160.176.131
|
odpovedať |
 |
|
ahoj Juraj Tak sa priznam tvoj prispevok ma trafil presne - je to tak ako pišeš všetci čakame ako sa to samo urobi.Priznam sa neuvedomil som si že vlastne napisanim prispevku sa aj ja podieľam na tom aby to tu bolo žive.
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (31.10.2009 00:09 - Juraj)
02.11.2009 08:40 - Barbora
|
odpovedať |
 |
|
Jooj, Juraj nepreháňaj, určite je na Slovensku viac väčších odborníkov na vlkodavov ako som ja. Mňa len tešilo, že môžem ľuďom, čo sa o radu na mňa obrátili pomôcť, pokiaľ som vedela a vďaka tomu som získala aj ja niekoľko ozaj dobrých kamarátov. Ohľadne stránky a jej budúcnosti urobím samostatný odkaz vo fóre, uvidím reakciu a potom sa dohodneme mejlom ako ďalej.
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie
31.10.2009 00:09 - Juraj
|
odpovedať |
 |
|
Doplnim k tomu co pisala Barbora, konkretne ohladom webstranok.
Ak si pozriete dole na stranke "footer", tak zistite, ze tato stranka (konkretne tak ako teraz vyzera) bola vytvorena v 2002 (pred 7 rokmi !!!). Svojho casu sme mali s Barborou plany, co vsetko by sme tu chceli - clanky, forum, galeriu, rodokmene, ... Zacali sme davat dokopy rodokmene psov, zhanali a pisali nejake clanky, ja som sa to snazil nejako sprevadzkovat to chodivej formy. Ako velke bolo nase nadsenie na zaciatku, take velke bolo nase sklamanie na konci. Presne ako pisala Barbora, ludia len prisli, pozreli, ofrflali .. ale pomohol malokto, aj ked ziada sa mi skor povedat ze NIKTO.
Tento web uz ma 7 rokov v tej podobe v akej je. Na internetove pomery je to uz dedusko. Dedusko co sa tyka designu, technologii, funkcionality. Aj by som ho chcel prerobit, pridat nove veci, dat prec niektore tie stare, ale zase je tu otazka - naco? Pre koho? Pre mna a pre Barboru? Barbora osobne tento web nepotrebuje, kedze ja ju povazujem za jedneho z najlepsich odbornikov na IW na Slovensku, ak nie vobec najlepsieho. Napriek tomu plati rocne za tuto domenu poplatok a snazi sa to aspon ako tak tu udrzat pre tych, co si IW kupili a nevedia co dalej. Alebo mam ten web prerobit len tak pre moje potesenie? Uz viacej ako 2 roky zijem v Kanade, cize som dianiu na Slovensku dost vzdialeny. Napriek tomu som poskytol server, DNS, .. teda ten technologicky background. Ani jeden z nas od ostatnych neziada nic, niesu tu ziadne poplatky nic. Jedine v co sme dufali bolo to, ze ludia sa zapoja, ze sa pridaju a budu spolupracovat. Budu sa delit o svoje poznatky s ostanymi. Ked uz nic ine, tak aspon poslu rodokmen svojho psika do nasej databazy. Ale ako som uz napisal - ake velke bolo nase nadsenie na zaciatku, take velke bolo nase sklamanie na konci.
Ako velmi by som chcel cele toto tu prerobit, tak velmi sa obavam, ze by som mozno len znova mrhal svoj cas a vysledok by bol rovnaky - ofrflanie, ze nic nerobime.
Uvedomnte si uz konecne, ze IWS nieje nielen ziskova ale ani neziskova organizacia. IWS bola/je snaha dat vas, chovatelov a majitelov IW dokopy, aby ste si mali kde zdielat informacie. Bohuzial odozva je taka aka je a ja sa IWS venujem aspon z casu na cas ked uz pre nic ine, tak aspon z ucty a obdivu k tomu co sa Barbora snazi dosiahnut a ze aj nadalej bojuje a dufa v zmenu k lepsiemu.
Ak mate vy ostatni zaujem nielen frflat, ale aj nieco ohladom IW pre seba a ostanych urobit, tak dajte o sebe vediet. Napiste konktretne co by ste tu chceli a hlavne ako konkretne by ste VY prispeli k obsahu IWS.sk . Ak uvidim zaujem od VAS, chovatelov a majitelov IW zo SLOVENSKA, tak vam garantujem, ze JA momentalne bohuzial nechovatel IW z KANADY sa pokusim urobit co je v mojich silach a mojich casovych moznostiach, aby IWS.sk bolo tym, co by ste chceli aby bolo.
|
 |  |
|
 |
 |
Re: stretnutie (12.10.2009 19:16 - Pavlína)
13.10.2009 19:42 - Barbora
|
odpovedať |
 |
|
Pavlína, nejde o to či mám alebo nemám pravdu, Ria sa pýtala na stretnutia, tak som jej len ozrejmila situáciu a v podstate to isté ďalej píšeš aj ty, že ste stabilné jadro, čo sa stretáva a vzhľadom na obmedzené kapacity to ani nezverejňujete, lebo to zaplníte skôr, než by sa to zverejnilo. Klub neorganizuje stretnutia, a možno pri počte plemien čo zastrešuje, by sa to od klubu ako takého ani neočakávalo. Že si sa ty osobne dozvedela o našom stretnutí pted rokmi od chovateľky je vlastne normálne, klubové stránky vtedy ešte neboli, o IWS vedel málokto, chovatelia z čiech nám často hlásili, že predávajú šteňa na Slovensko a dávali im kontakt na nás, prípadne sme ich sami kontaktovali. Mali sme aj veterinárov podchytených a oni nám často hlásili, že k nim prišiel vlkodav a dávali majiteľom kontakt na nás. Potom som zo stretnutí bola vylúčená aj ja, lebo sa ozganizovali len pre niektorých majiteľov šteniat z jednej chavateľskej stanice, čo je tiež prirodzené, keď si niekto takéto stretnutia organizuje. No paradoxne časom vlkodavov pribúdalo, no ľudí, čo sa chcú stretávať len pre nadšenie pre plemeno ubúdalo. Vývoj nezastavíš, doba ide ďalej a je to tak, ako to je - spoločný záujem, čo pred rokmi ľudí spájal, teraz ich vo veľa prípadoch rozdeľuje. Je mi z toho trochu smutno a len nostalgicky spomínam.
|
 |
|
|
|
 |
| [b] zvýraznené písmo [/b] |
- |
zvýraznené písmo |
| [i] kurzíva [/i] |
- |
kurzíva |
IWS.sk nekontroluje ani neodsúhlasuje obsah správ a informácií nachádzajúcich sa vo fóre, a z toho dôvodu IWS.sk vyslovene odmieta akúkoľvek zodpovednosť ohľadom ich použitia. Zároveň si IWS.sk vyhradzuje právo odstrániť názory a príspevky, ktoré sú v rozpore so všeobecne uznávanými etickými a morálnymi pravidlami spoločnosti.
|
|
|